Jungshoved Krisecenter tager imod voldsramte kvinder og deres børn, der har været udsat for stalking, trusler om vold eller vold af en fysisk, psykisk, materiel, økonomisk og seksuel karakter. Som udgangspunkt tilbyder Jungshoved Krisecenter støtte i forhold til familierelateret vold samt midlertidigt ophold.

Du kan henvende dig til Jungshoved Krisecenter døgnet rundt og vil blive modtaget af uddannet personale med erfaring indenfor området. Der er døgnbemanding på Jungshoved Krisecenter.

RAMMER OG OMGIVELSER

Jungshoved Krisecenter for voldsramte kvinder er et tilbud under § 109 i Serviceloven.

Jungshoved Krisecenter er et tilbud til kvinder, der er/har været udsat for stalking, vold eller trusler om vold af en fysisk, psykisk, seksuel, økonomisk samt materiel karakter. Krisecenteret er et midlertidigt bosted for kvinder og børn, der har været udsat for vold eller trusler om vold i deres nære relationer.

om-jungshoved-krisecenter

Jungshoved Krisecenter ligger i naturskønt område med 8 km. til Præstø og 13. km til Vordingborg. Der er transportmuligheder til begge byer med offentlig transport. I de to byer findes indkøbsmulighed, havne, cafeliv, strande og masser af fri natur.

Krisecentret har til huse i en charmerende ejendom på landet tæt på havet og i rolige omgivelser. Jungshoved Krisecenter er fordelt på to etager og en kælder. Der er 7 beboerværelser med enkeltsenge, køjesenge og babysenge. Der er 2 fælles badeværelser, 3 toiletter, 2 fælles opholdsstuer (et med TV), stort køkken, 1 legerum, kontor / mødeværelse. I kælderen er der vaskefaciliteter og et depotrum.

Udendørsarealerne består af en smuk parkhave med tilhørende havemøbler. Der er internetadgang/Wi-Fi i ejendommen og en bærbar computer til udlån.

Jungshoved Krisecenter råder over nødvendigt udstyr til børn i form af tremmesenge, klapvogn, barnevogn mm, samt et begrænset lager af tøj til både børn og voksne. Jungshoved Krisecenter har plads til 7 kvinder og deres børn. Jungshoved Krisecenter er ikke tilgængelig for gangbesværede eller kørestolsbrugere.